Τελευταίο επεισόδιο για το “Ταξίδι στις Γεύσεις” από τον Stef, που μας ταξίδεψε μέσα από συνταγές και αναμνήσεις σε κάθε γωνιά της γης. Δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
[:]
Τελευταίο επεισόδιο για το “Ταξίδι στις Γεύσεις” από τον Stef, που μας ταξίδεψε μέσα από συνταγές και αναμνήσεις σε κάθε γωνιά της γης. Δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
[:]
[:el]
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
[:]
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.[:]
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.[:]
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.[:]
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
[:]
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
[:]
Συνταγή:
Χτυπάμε τα ασπράδια μέχρι να γίνουν μαρέγκα.
Βάζουμε την ζάχαρη στους κρόκους και χτυπάμε, προσθέτοντας στη συνέχεια τα υπόλοιπα υλικά σιγά σιγά και συνεχίζοντας την ανάμιξη.
Στο τέλος προσθέτουμε την μαρέγκα που έχουμε ήδη φτιάξει.
Λαδώνουμε το ταψί μας, παίρνουμε ένα φύλλο, ρίχνουμε με ένα κουτάλι λίγη κρέμα και ζαρώνουμε το φύλλο.
Στη συνέχεια κάνουμε το ίδιο με τα υπόλοιπα φύλλα.
Ό,τι κρέμα περισσέψει τη ρίχνουμε από πάνω.
Πασπαλίζουμε με καρύδι ψιλοκομμένο.
Το βάζουμε στο φούρνο και ετοιμάζουμε σιρόπι με 2 φλυτζάνια νερό και 2,5 φλυτζάνια ζάχαρη. Σιροπιάζομε και πασπαλίζουμε ξανά με καρύδι.
H κληρονομιά των γεύσεων, μέσα από μυρωδικά και αναμνήσεις. Ένα ταξίδι, σε διάφορες πόλεις και μέρη, μέσα από συνταγές που αντέχουν στον χρόνο. Κάθε Δευτέρα στις 12:00 από τον Stef, δείτε το πρώτο επεισόδιο κάνοντας κλικ ΕΔΩ.
[:]